Uncategorized

Calatorie in viitor

Daca acum ceva timp calatoream in viitor sa vad cum au evoluat calculatoarele si cum arata ele iata ca acum am deosebita placere de a ma mai reintoarce inca o data in anul 2031, cu o tema si mai compromitatoare si anume evolutia cadourilor, de aceasta data ar trebui sa stau cu picioarele pe pamant,doar voi previziona viitorul cadourilor.

Ei bine, dintotdeauna mi-au placut cadourile originale, care iti dau un plus de unicitate, in functie de personalitatea ta.Fie ca le-am oferit, fie ca le-am primit intotdeauna adoram ceea ce nu mai poti vedea si la altii si anume unicitatea. Daca in ziua de astazi oamenii nu au prea mare incredere in serviciile online oferite, ei bine peste 2o de ani din perspectiva mea, magazinul online de cadouri Borealy se va extinde, majoritatea oamenilor vor folosi acest serviciu, datorita competentei, seriozitatii, promptitudinii, calitatii  si dispunerea in timp util a cadourilor dorite, direct acasa.

Aportul tehnologiei se va resimti in toate privintele, magazinul online de cadouri Borealy va oferi posibilitatea incercarii diferitelor bijuterii prin inserarea unei poze si incercarea diverselor modele de bijuterii, brand-ul va avea un mare succes chiar si pentru cei mai pretentiosi clienti ai sai.

In momentul de fata alergi pentru a personaliza un cadou la magazinele traditionale,ei bine peste 20 de ani lucrurile se vor schimba, iti vei putea personaliza cadourile online si le vei putea primi intr-un timp foarte scurt direct la tine acasa, astfel costurile se vor reduce, clientul isi optimizeaza timpul.

Se vor updata facilitati pentru fiecare client in parte, in functie de necesitati, de fidelitate, se vor putea obtine reduceri,iar clientul poate cumpara cadoul la orice ora din zi si din noapte,astfel el va putea intra in posesia cadoului in maxim 24 de ore sau mai putin de atat, si totul va fi oferit de un serviciu online. Magazinele traditionale au un program de lucru fix si de multe ori clientii nu ajung sa-si satisfaca nevoile la timp datorita fluxului continuu si vietii agitate pe care o au.

Solutia ideala: fa-ti cumparaturile online,rapid,sigur si eficient.

Articolul participa la SuperBlog 2011 etapa nr.7

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s