Uncategorized

Republic of Gamers

Se fac 5 ani de cand Asus pune un accent tot mai mare asupra jocurilor PC si nu inceteaza sa ne surprinda pe noi gamerii  intr-un mod foarte placut de fiecare data. Astfel in 2006 Asus Rog – Republic of Gamers ne incanta cu cele mai diverse si performante solutii de sisteme hardware si accesorii.

Asus a dorit dintotdeauna crearea unor produse dedicate tuturor gamerilor si entuziastilor. Un produs ROG dezvolta cele mai inovatoare idei, pentru mine produsele ROG le pot descrie in cateva cuvinte: ofera o performanta foarte buna, fiabilitate si foarte usor de folosit si cred ca cu asta am spus totul.

Inceputul a fost promitator, echipa ROG dezvolta o linie intreaga de jocuri de noroc si produse overclocking, prima versiune fiind un G cubulete care indica adancimea mare si multe fatade ale jocurilor de noroc, mai tarziu transformandu-se in logoul masca al Republic of Gamers.

Au evoluat de la o stampila pe placile de baza overclocking la o intreaga inovatie tehnologica, proiectare si jocuri extinse de cercetare si dezvoltare overclocking. Universul ROG ofera produse certificate cu grafica superioara, viteza si performanta care ii separa de competitie. Joaca mai agresiv si domina jucatorii mai mult decat oricand cu viteze avansate si o mai buna calitate, ceea ce ii diferentiaza de restul.

Asus vine de la ultimele patru litere din Pegasus, calul inaripat din mitologia greaca, care reprezinta inspiratie din arta si invatare. Universul ROG incorporeaza puterea, spiritul creativ si puritatea simbolizata de aceasta creatura mitica, regala si agila, mereu in crestere pe noi culmi ale inovatiei si calitatii cu fiecare produs introdus pe piata.

Un lider de necontestat in categoria placilor de baza pentru PC si a placilor video, oferind peste 40% din placile de baza din intreaga lume.

Republic of Gamers – alegerea campionilor din toata lumea.

Asus ROG,ma inclin in fata voastra, tineti-o tot asa!

Articolul participa la concursul SuperBlog 2011 etapa nr.6

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s