Uncategorized

AMD Radeon™ Dual Graphics

Intr-o lume care este tot mai orientata spre vizual si digital, pun tot mai mult accent pe multitasking, grafica, jocuri realistice, filme cursive si performante multimedia de top.

Astfel s-a lansat anul acesta noul membru al familiei Fusion, AMD APU si anume prin introducerea unitatilor de procesoare accelerata AMD Fusion seria A, care  ofera o experienta de  calcul exceptionala pentru segmentul de consumer printre care ma numar si eu, atat pentru notebook-uri cat si pentru desktop-uri, si printre altele beneficiezi si de o grafica HD de exceptie, performante ridicate si peste 10,5 ore de functionare a bateriei.Asa iti mai vine sa vizionezi un film,nu-i asa???

Pentru acest tip de procesor, exista exclusiv tehnologia inovativa  AMD Radeon™ Dual Graphics pentru platformele AMD care permit unor anumite procesoare AMD APU si anumitor placi grafice AMD Radeon™ sa lucreze impreuna. Cand se ajunge la un astfel de nivel avem si o imagine excelenta.

Fiecare PC construit cu un AMD APU din seria A aduce o experienta HD de exceptie prin oferirea unei grafice discrete cu suport DirectX 11, pentru modele disponibile la aproape orice nivel de pret.Doar unitatile AMD Fusion APU ofera tehnologia AMD Dual Grafics, cu o crestere de performanta de 75% atunci cand sunt cuplate cu o placa grafica discreta AMD Radeon.

Printre acestea se mai numara si procesoarele AMD APU seria A4,A6 si A8 impreuna cu anumite placi video din seria AMD Radeon.

Avantaje??

Ei bine costurile sunt relativ ieftine, iti permite o experienta grafica excelenta, fiecare pixel conteaza, utilizatorii creeaza, partajeaza si se bucura tot mai mult de continutul digital pe PC-ul lor si de motorul AMD Vision – componenta hardware si software de ultima generatie detinuta de fiecare AMD APU seria A, ce optimizeaza in mod automat continutul digital : filme, jocuri sau fotografii.Editarea, transferul si vizualizarea continutului HD se face mult mai rapid si usor prin intermediul tehnologiei AMD Dual Grafics.

Articolul participa la SuperBlog 2011 etapa nr.11.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s