Uncategorized

Armamentul multimedia

Sunetul…este prima senzatie pe care o avem atunci cand pasim in aceasta lume…el ne stimuleaza, ne relaxeaza fie ca alegem sa ascultam muzica sau sa vizionam un film, el ne este alaturi de cand ne nastem.El ne ofera momente de distractie, ne permite sa comunicam intre noi si ne binedispune.

Mie imi place foarte mult sa ascult muzica…ma relaxeaza de fiecare data si imi creeaza o stare de bine, imi aduce un strop de fericire in viata mea. Si imi place foarte mult sa urmaresc videoclipul melodiei care imi place, inteleg mai bine melodia, imi place povestea creata, de multe ori intamplari din viata reala transpuse in melodii sau videoclipuri.Si cum ce este frumos si lui Dumnezeu ii place, am ascultat aceasta melodie si am vizionat- o cu noua mea placa de sunet Asus Xonar Essence One.Am ramas foarte impresionata de cat de bine reda sunetul…La cat de clar este sunetul cred ca si in urmatorul video Dumnezeu ar renunta la vechile ustensile de lucru…imi place foarte mult acest videoclip…

Deci pornind de la ideea ca Dumnezeu este Dj cu siguranta ar schimba si mai multe cu noua placa de sunet Asus Xonar Essence One.

Performanta audio de exceptie, pot spune ca pot simti basii acestei melodii, calitatea basului are amploare, livreaza sunetul corect, placut, echilibrat si relaxant.

Cand am nevoie de intimitate recurg la castile pentru gaming Asus Rog,de unde am parte de la o auditie relaxanta si izolare fonica pentru a nu trezi familia, pana la o calitate superioara a sunetului in jocuri si filme.

Sunetul in boxe se adreseaza iubitorilor de bass, pot spune cu mana pe inima claritatea si precizia sunetului este la ea acasa, am parte de dinamica si viteza la cote inalte.

Cea mai buna performanta in procesarea si redarea sunetului o regasesc cu noua placa de baza Asus Xonar Essence One.

SuperBlog 2011 etapa nr.19.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s