Uncategorized

Promovare produse

Cred ca bloggerii, pe viitor, vor fi principala sursa de promovare a unei afaceri. Lumea se misca rapid,iar internetul este principala sursa de promovare a produselor. Oamenii au incredere in cercul lor de prieteni si automat prind incredere si in produsele testate de ei. Imi beau cafeaua linistita si intru pe diferite site-uri de promovare a produselor. Informatia se misca foarte repede si ajunge intr-un timp foarte scurt la mine.

Iau in calcul si un advertorial pentru ca mesajul subliminal se intipareste foarte bine in minte si ajunge sa il vad o data si daca imi place cu siguranta voi cumpara acel produs.Ca si pret nu pot spune sigur pentru ca depinde de advertorial si de ce contine el dar in principiu oscilez intre 50 – 400 de euro, depinde de ce anume vreau sa promovez. Cand lansezi un nou produs cea mai buna solutie este de a alege un advertorial prin care sa iti faci publicitate.

Ma mai gandesc si la un concurs interactiv,de unde clientii pot castiga pe loc premii constand in produsele sponsorului sau chiar premii in bani. Un magazin online unde pot viziona live showroom-ul va fi ideal, si imi pot alege ce produs vreau eu, un concurs interactiv va fi pus la dispozitia clientilor in care ei vor raspunde la cateva intrebari si cine va raspunde in timp util si va fi cel mai rapid va castiga un produs de pe site-ul sponsorului.

Deasemenea clientii vor fi fidelizati prin reduceri la fiecare comanda facuta online in functie de vanzare si de vechime, si vor avea suport tehnic 24 de ore din 24 si suport video pentru a se intelege mai bine cu vanzatorul. In felul acesta atat vanzatorul cat si clientul vor fi multumiti. Consider ca este mai bine sa vezi dinainte ce cumperi pentru ca romanul inca nu are incredere in cumparaturile online.

Articolul participa la SuperBlog 2011 etapa nr.20.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s