Uncategorized

Routerul nano BR-6258n

Anul acesta am fost la mare, la Liberty Parade. O multime de lume, toti deghizati, soare arzator, valurile marii, o minunatie.Prietena mea cea mai buna este stabilita in Anglia dar tinem legatura pe skype. E ca si sora mea, ne povestim tot, ne sfatuim si imi este tare dor de ea mai ales ca ea nu va mai veni prea curand prin Romania.Am pornit de seara pe Autostrada Soarelui pentru a ajunge la mare pe plaja din Venus.Voiam sa-i arat si prietenei mele concertul de muzica dance live si costumatiile speciale pe care le aveam.Pentru aceasta aveam nevoie de conexiune la internet.Mi-am luat laptopul cu mine, si routerul  nano BR-6258n pe care l-am cumparat recent de la Edimax.

Dimensiunea lui este redusa, astfel incat il pot lua cu mine in calatoriile mele, are un design cu stil, este practic, dispune atat de port WAN cat si de port LAN, oferindu-mi flexibilitate pentru ca il folosesc si ca router si ca adaptor wireless.

Mai prezinta si un buton WPS  ce ma ajuta la realizarea unei comunicatii securizate in reteaua wireless printr-o simpla apasare de buton. Am scapat de efortul de a mai face setari care pentru mine sunt foarte complicate.

Astfel mi-am luat cu mine si routerul nano BR-6258n pe plaja si i-am transmis si prietenei mele live cea mai puternica miscare de muzica dance sin Romania la care participa cei mai buni dj ai anului.

Astfel a putut retrai cu mine toate acele momente frumoase si a putut petrece alaturi de mine mai ales ca singura noastra alinare este doar momentele pe care le petrecem aici pe net, si sper sa ne vedem cat de curand.

Routerul nano BR-6258n m-a salvat si m-am putut bucura de aceste clipe alaturi de prieteni dragi chiar daca sunt departe de mine, am reusit sa-i aduc aproape si sa se bucure alaturi de mine.

Articolul participa la SuperBlog 2011 etapa nr.21.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s