Uncategorized

Autonom si bloggerii, in social media

Mesajul multimedia se raspandeste rapid datorita internetului. Lumea este intr-o continua miscare., publicitatea are un mare efect pe internet, promovarea serviciilor este mult mai simpla si mai eficienta datorita internetului.

Eu propun „tabere ale autonomilor: in care blogerii vor pleca in diverse expeditii organizate in diferite locatii din tara dar si din strainatate pentru a povesti si altora despre frumusetile tarii noastre si pentru a fi cunoscute.Le vor fi puse la dispozitie masini de la cea mai mare firma de inchirieri de masini din Romania si anume Autonom Rent-A-Car,vor face turul tarii participand la diverse evenimente specifice locatiei.Vor vizita diferite brand-uri,fabrici cu renume.Vor participa la diverse concursuri de unde vor fi nevoiti sa lucreze in echipa,vor primi punctaje si li se vor oferi premii pentru fiecare punctaj obtinut.Deasemenea vor participa la diverse campanii in care isi vor lua inima in dinti si alaturi de oameni cu renume vor dezvolta campaniile lor si astfel publicul larg vor trai prin povestea experientei lor.

Parteneriatul intre bloggeri si Autonom Rent-A-Car va inflori frumos pe masura ce timpul trece.

Inchirierea masinilor de la Autonom Rent-A-Car pentru diverse activitati stabilite in tabere precum si inconjurul lumii cu ele ar fi de bun augur, pentru ca prin experientele pe care le-au trait acesti autonomi imi pot imagina si eu situatia si chiar pot trai acea experienta prin povestea lor.

Intotdeauna am avut spirit de echipa.Imi place foarte mult sa lucrez in echipa si sa termin diverse proiecte alaturi de alti colegi. Simt ca am luat parte la o schimbare de care mai tarziu se vor putea bucura si altii.

Autonom Rent-A-Car sustine blogerii prin evenimentele pe care le organizeaza creand o echipa unita.Intotdeauna cand lucrezi in echipa satisfactiile sunt mai mari iar rezultatele nu intarzie sa apara.Deasemenea imparti pareri, faci schimb de experienta si inveti lucruri noi tot timpul.

La cat mai multe experiente impreuna !

Articolul participa la SuperBlog 2011 etapa nr. 24.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s