Uncategorized

AMD Eyefinity

Plecand de la logo-ul companiei AMD, imi dau seama ca AMD Eyefinity dezvolta o tehnologie mult mai avansata pentru jocuri, productivitate si divertisment. Mai exact aceasta tehnologie a fost creata pentru impatimitii de jocuri dar si pentru oamenii  care lucreaza cu aplicatii pentru crearea de  continut digital si pentru proiectarea asistata pe calculator.

Astfel tehnologia AMD Eyefinity ofera capabilitati grafice inovatoare care permit un spatiu de lucru masiv cu conectarea de pana la 6 monitoare la o singura placa grafica, si este capabil de o rezolutie de 268 megapixeli, care se apropie de perceptia ochiului uman, rezultatul fiind acesta:

Imaginati-va sase monitoare conectate la un singur calculator in care te poti rula in voie jocuri precum Need for Speed, Counter Strike,Warcraft si Medal of Honor.Asta da calitate.

Rularea mai multor aplicatii in acelasi timp este foarte interesanta, te ajuta sa-ti finalizezi mai repede proiectul pe care il derulezi si iti ofera o vizibilitate mai buna asupra materialului brut pe care il ai in dotare.

De data aceasta cei de la AMD s-au intrecut pe ei insusi ajungand la cea mai avansata tehnologie din acest moment existenta pe piata.

Spatiul de lucru este extins, iti poti menaja materialul mult mai eficient, si poti avea acces la mai multe date, imagini chiar la prima vedere dintr-o singura data.

Toate acestea sunt posibile datorita placii video  Radeon HD 6800. Imbunatateste materialul pe care il vizionezi, fie ca te uiti la un film, sport, pagini de internet, asculti muzica sau rulezi jocuri, imbunatateste sunetul si reda imaginea la o rezolutie la inalte standarde.

Fratele meu este inginer si lucreaza in CATIA, el lucreaza cu diverse aplicatii, si programe de calculator.Dispunand de aceasta tehnologie AMD Efinity, aceasta ii usureaza nu doar desenarea matritelor de piese auto ci si intreaga activitate de proiectare.

Aceasta tehnologie este foarte benefica si arhitectilor sau geodezistiilor in toata activitatea lor de proiectare.

Articol scris pentru SuperBlog 2011 etapa nr.27.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s