Uncategorized

Acasa la LuxuryGifts

Astazi am cunoscut oameni minunati, oameni frumosi care se intalnesc tot mai rar in zilele noastre. O familie numeroasa formata din strabunici, bunici, copii, nepoti si chiar stranepoti. Persoana care a reusit sa creeze acest sentiment frumos de cand erau mici este strabunica. O doamna onorabila care a reusit in viata tocmai datorita cinstei si onoarei si bunului simt cu care Dumnezeu a inzestrat-o.Masa in familie de duminica…o zi minunata…o zi in care nimeni nu lipseste chiar si mezinele familiei care au doi anisori…Sunt gemene…au crescut cu melodia acestei cutiute muzicale data de strabunica lor.
Nu pot enumera acum toti membrii familiei pentru ca sunt in jur de 20 de persoane cand se strang la masa, dar pot sa spun cu mana pe inima ca rar am vazut familie mai frumoasa. Fiecare are rolul lui si chiar daca se vad rar nu uita sa-si impartaseasca sentimentele.
Din dragoste pentru frumos străbunicii ii oferea întotdeauna cadouri frumoase străbunicii, bijuterii de colecție valoroase pana in prezent ca cel de mai sus. Acest talent de colecționari s-a transmis din generație in generație, reușind in timp sa-si mărească colectivă si cu obiecte unicat de birou. Un aer mistic te cuprinde pe măsura ce intri in încăpere, este un album de familie minunat, copii care se joaca in jurul mesei, chiote de bucurie, discuții care mai de care mai aprinse…aceasta este marea familie LuxuryGifts..o familie de colecție care îți oferă clipe de neuitat alături de cei dragi ție. Melodia de la citită muzicală pe care adoarme copilul tau, ideile tale puse pe hârtie datorită suportului de birou, bijuteriile purtate de bunica ta si oferite cu mare drag, purtate din generație in generație care ascund o poveste frumoasa. Toți ne putem crea marea familie oferind celor dragi obiecte cu valoare sentimentala preluând exemplul familiei de Colecționari LuxuryGifts.
Articol scris pentru SuperBlog 2013.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s