Weeding

Formula nouă a trupei Evident

Mă bucur foarte mult căci trupa noastră a ajuns la o formulă completă, de cateva zile îl avem alături pe noul nostru coleg de trupă Sebi David, solist vocal folclor.

sebi.jpgAvând un talent nativ incredibil moștenit de la parinții săi, Sebi a urmat Liceul de Artă Dinu Lipatti din Pitești, în prezent fiind student la Universitatea din Pitești, secția Pedagogie Muzicală.

Prin talentul,munca şi dragostea sa față de folclorul autentic, Sebi David reușește să transmită și să ducă mai departe valorile neamului romanesc reușind să abordeze cântecul popular cu o sensibilitate aparte.Repertoriu: muzică populară din diverse zone ale țării.

Se poate mândri cu nenumarate premii printre care: premiul 1 – Festivalul national Narcisa de Aur, locul 1 – Festivalul Național Chindia, locul 1 – Cel mai frumos Argeșean, locul 1 –  Concursul județean Cantecele Argeșului, locul 1 –  Festivalul Național Flori de cantec românesc si cel mai important, marele premiu la Festivalul de muzică populară autentică de la Craiova.

Mai multe informații despre trupa noastră gasiți aici evident și de v-a plăcut de noi vă așteptăm cu un like aici12698149_1699727723645685_6323192219121946503_o.jpg

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s