Uncategorized

Fericirea o gasesti in lucruri marunte!

Care este imaginea unei femei prin ochii altei femei? Nu, nu ma refer la o persoana anume ci in general. Femeia este o persoana supusa la multe incercari. Ea isi doreste sa urce pe scara profesionala, dar vrea sa aiba grija si de casa, de familie asa cum stie ea mai bine. Ii place sa cumpere produse de calitate, dar este atenta si la pret.

O femeie trebuie sa fie foarte atenta la eticheta produsului. Oare cata importanta acorda o femeie produselor cum ar fi: lenjerie de pat, prosoape, draperii, perdele? Parerea mea este ca trebuie sa le acorde o importanta mare. Aceste produse, nesemnificative la prima vedere, contribuie la starea psihica a oamenilor. Produsele din bumbac sunt cele care absorb apa foarte bine si care contribuie la fericirea oamenilor. Este enervant sa incerci sa te stergi cu un prosop care este fabricat din alt material.

Modelul ( designul ) produsului este si el important, mai ales pentru copilasi. Eu recomand a nu se folosi inalbitori pe baza de clor. La inceput isi fac ei treaba, dar ingalbenesc prosoapele, le scade puterea de absorbie si fibrele se vor subtia cu timpul. Chiar si balsamul de rufe evitati sa il folositi in exces pentru ca durabilitatea prosoapelor depinde de noi.

slide-home-03

Femeia trebuie sa gandeasca, sa prevada ce anume se poate intampla. Actiunile sale sunt gandite, dar asta nu inseamna ca nu poate lua si decizii gresite. Pentru a exemplifica mai bine aceste decizii, iata cuvintele unei femei: Ce hotel! Avea prosoape aşa de mari şi pufoase încât de-abia mi-am putut închide valiza. ( Henny Youngman ).

Trebuie sa stiti ca orice produs cumparat acum de pe zorilestore.ro te poate trimite intr-un weekend la mare cu micul dejun și cu cazare asigurate de Sandalandala.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s