Uncategorized

Suport Clienti Flanco Non Stop

Putina lume stie ca azi este ziua mea, ziua mea de nume. M-am gandit ca aceasta zi sa o petrec facand shopping, stang cu prieteni, gatind ceva bun si cine sie, poate am timp si de a lectura o carte interesanta. Adevarul e ca mi-am propus cand multe, pentru ca atunci cand e vorba de shopping petrec cateva ore bune. Pentru a impaca toate placerile mele, am ales shoppingul online. Este la fel de placut si pot sa ma ocup si de alte lucruri in acelasi timp. Azi vreau sa imi cumpar ceva pentru sufletul meu, pentru mine, pentru parul meu, vreau un ondulator electric. Am vazut cateva oferte bune, dar cel mai mult imi place cea de la Flanco.

Am vazut ca au acum call center. Oare si acest #SuportClientiNonStop este la fel ca celelalte care te lasa sa astepti? Ei spun ca este non stop, deschis 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana. Mai mult de atat, ei promit sa preia fiecare apel in maxim 40 de secunde. Azi este zi libera nationala, oare in cat timp imi vor raspunde? Hai sa vedem:

30 de secunde!!! Incredibil. Mi-a placut vocea care mi-a raspuns. Mi-a oferit informatiile necesare si a fost calda. Poate a fost o intrebare puerila, dar felul cum mi-a raspuns a fost de nota 10. Felicitari doamna / domnisoara Elena!

Felicitari #Flanco! Asa da !!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s